(Foto's: AS Media).

Loslopende Ree afgemaakt in Leiderdorp

Afgelopen middag is de ree die al een tijdje door Leiden en Leiderdorp loopt weer opgedoken. Dit maal op de Hoofdstraat. De politie en Staatsbosbeheer hebben geprobeerd het dier te vangen. Dat is uiteindelijk gelukt, maar het dier bleek dermate verzwakt en gewond dat het door een boswachter is afgemaakt.

het dier liep vanmiddag zwaar gestressed op een afgesloten terrein bij de Hoofdstraat. Eerder dook de ree op in Leiden bij begraafplaats Groenesteeg en bij de Lage Rijndijk. Pogingen om de ree toen te vangen mislukten.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×