(Foto: Joris van Bennekom).

Soldaat van Oranje verlengd tot eind van het jaar

De Musical Soldaat van Oranje blijft onverminderd populair. Daarom, het is bijna geen nieuws meer, is het langslopende musical van Nederland opnieuw verlengd. Dit keer tot en met december van dit jaar. Met de nieuwe verlenging is het zevenjarig bestaan inmiddels in zicht. Op 30 oktober is het precies zeven jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk.

Soldaat van Oranje – De Musical heeft sinds 2015 het theaterrecord van de meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis op zijn naam staan. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht. Gistermiddag was de 2142e voorstelling en dat betekent dat meer dan 2,3 miljoen mensen de voorstelling hebben gezien.

Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900-1353 (45cpm).

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×