(Foto's: Reanne van Kleef).

Rrrollend Leiden zonnig van start op nieuwe locatie aan Langegracht

De organisatie van Rrrollend Leiden was enkele weken geleden niet al te enthousiast toen ze van de gemeente Leiden te horen kregen dat de foodtrucks de komende dagen niet in het Energiepark zelf konden staan, maar alleen op het naastgelegen parkeerterrein. Maar nu alles is ingericht kunnen ze er alsnog goed mee uit de voeten.

Reanne van Kleef sprak tijdens de opbouw met Freek de Romijn over Rrrollend Leiden dat tot en met zondag op het NUON-terrein aan de Langegracht staat.

De aankleding vergde wel wat meer aandacht op het kaal aandoende terrein, maar dat is goed gelukt. En dus konden om 12.00 uur de poorten open van het hapjes- en drankjesfestijn dat tot en met zondag plaatsvindt aan de Langegracht naast de energiecentrale.

Cultuur Economie Leiden rrrollend


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×