Jochem Myjer en Hanna Verboom winnen luisterboeken-awards

Actrice Hanna Verboom en cabaretier Jochem Myjer zijn zondag de eerste winnaars geworden van de Hebban Awards voor Beste Luisterboeken van het Jaar. Verboom wint de prijs in de categorie ‘volwassenen’ voor het voorlezen van Tweede kans van Martyn van Beek. Myjer wordt bekroond voor de luisterversie van zijn eigen populaire kinderboek De Gorgels. Er werden bijna vierduizend stemmen uitgebracht.

Met de bekendmaking van de winnaars eindigde de Week van het Luisterboek die voor het eerst georganiseerd werd door boekensite Hebban.nl. De prijs voor het beste luisterboek 2017 is een bekroning voor de voorlezer en is de opvolger van de Luisterboek Award die eerder door de CPNB werd uitgereikt. De shortlist werd samengesteld uit luisterboeken die voor het eerst verschenen in 2016.

 

Luistervoorbeeld van Jochem Myjer uit zijn kinderboek De Gorgels.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×