Politieagenten slaan een boef in de boeien tijdens de open dag van de hulpdiensten. (Foto's: Emile van Aelst).

Open dag Leidse hulpdiensten trekt veel bekijks

Het terrein van de voormalige Wernink betoncentrale aan de Amphoraweg stond zondag bol van de activiteiten. Op het doorgaans verlaten terrein langs de Rijn werd de gezamenlijke open dag gehouden van de politie, brandweer, marechaussee, het Rode Kruis, de ambulancedienst en een bergingsbedrijf.

Ondanks de tropische temperaturen was er veel volk op de demonstraties afgekomen. Je ziet dan ook niet elke dag hoe de politie een boef in de boeien slaat en ook een waterkanon behoort in Leiden niet tot het dagelijkse straatbeeld.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×