Open dag Leidse hulpdiensten trekt veel bekijks

0

Het terrein van de voormalige Wernink betoncentrale aan de Amphoraweg stond zondag bol van de activiteiten. Op het doorgaans verlaten terrein langs de Rijn werd de gezamenlijke open dag gehouden van de politie, brandweer, marechaussee, het Rode Kruis, de ambulancedienst en een bergingsbedrijf.

Ondanks de tropische temperaturen was er veel volk op de demonstraties afgekomen. Je ziet dan ook niet elke dag hoe de politie een boef in de boeien slaat en ook een waterkanon behoort in Leiden niet tot het dagelijkse straatbeeld.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.