(Foto's: Gemeente Leiden).

Leiden scoort op vastgoedbeurs in Amsterdam

Ook dit jaar is de gemeente Leiden weer vertegenwoordigd op de Provada, dé vastgoedbeurs van Nederland. Daar laat Leiden zien wat er allemaal in de stad gebeurd en waarom het voor partijen interessant is om hier te investeren. Het contract met de Provada is onlangs weer verlengd, wat betekent dat Leiden daar de komende jaren te vinden zal zijn.

Wethouder Paul Laudy is daar zeer verheugd over. “Ook de komende jaren kunnen we het verhaal van de kansen in Leiden blijven vertellen. Het is belangrijk om te laten zien dat je in Leiden moet zijn als je wilt investeren. Iedereen die iets doet met vastgoed loopt op de Provada rond.  Dan is het heel erg goed dat we onze stad daar laten zien.”

Reanne van Kleef sprak met wethouder Paul Laudy over de Provada.

Deze week zijn er een aantal momenten waarop Leiden laat zien wat er allemaal gebeurt. Zo wordt het koopcontract met de ontwikkelaar van Nieuweroord getekend, wordt er aandacht gevraagd voor de verkoop van kasteel Endegeest in Oegstgeest en wordt er gediscussieerd over hoe Leiden het stationsgebied tot één van de duurzaamste nieuwe marktinitiatieven kan maken.

Wethouder Laudy benadrukt hoe belangrijk het voor de stad is om ook de komende jaren aanwezig te zijn op de vastgoedbeurs: “Vaak voeren we daar gesprekken waar weer nieuwe kansen uit voortkomen en doen we nieuwe ideeën op. En we laten mensen zien wat we allemaal in Leiden doen, ook met publiek geld. Want we investeren natuurlijk fors. In parkeergarages, in de openbare ruimte, in bereikbaarheid. Dat maakt het voor partijen interessant om naar Leiden te komen en ook zo’n investering te doen. Dat verhaal moet je wel vertellen en dat wordt onder meer door ons optreden op de Provada steeds beter herkend.”

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×