(Foto: PR).

Verkiezing Beste Binnenstad komt te vroeg voor Leiden

Leiden is niet meer in de race om de titel Beste Binnenstad van Nederland in de wacht te slepen. De genomineerde steden in verschillende categorieën zijn afgelopen week door de organisatie bekend gemaakt op vastgoedbeurs PROVADA in de RAI in Amsterdam waar ook Leiden een stand had.

Leiden wist eerder dit jaar wel een plek in de top 10 in de wacht te slepen in de categorie grote binnensteden, dat zijn steden met meer dan 550 publieksgerichte functies, maar haalde niet de top 5. Daarmee is de kans op de titel verkeken, want alleen de beste vijf dingen nu nog mee.

Op 23 november worden de winnaars bekend gemaakt voor de titel Beste Binnenstad 2017-2019 in de verschillende categorieën. In dezelfde categorie als Leiden zijn nu nog Arnhem, Breda, Enschede, ’s-Gravenhage en Nijmegen in de race.

Cultuur Economie Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×