Doorontwikkeling Summerjazz Leiden lijkt van de baan

Ondanks de grote woorden die de organisatie van Summerjazz eind april tegenover Sleutelstad uitsprak, lijkt het festival vorig jaar de laatste editie te hebben beleefd. “Het doet ons groot verdriet om te moeten zeggen dat dit jaar, ondanks eerdere berichten over een doorontwikkeling naar Zomerjas, geen festival zal plaatsvinden,” zo luidt het verklaring die vanmiddag is uitgegeven.

Er komt niet alleen dit jaar geen festival, ook de toekomst is zeer onzeker: “Van ons voorlopig geen beloftes of vergezichten. Ons past nu bescheidenheid,” aldus de organisatoren die wel stellen terug te kijken op zes geweldige edities. “Het zijn jullie, het publiek, geweest die elke editie weer de bijzondere warme en open sfeer brachten. Het zijn ook jullie geweest die ons telkens weer gemotiveerd hebben om door te gaan en onszelf te verbeteren. Dank jullie wel!”

 

Cultuur Leiden zomerjas


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×