Cultuur071 haalt verhaal in thema uitzending

Luister nu de thema uitzending over ‘verhalen’. Zo was Maaike van Soest er, van Historische vereniging Oud Leiden. Ze is betrokken bij het project De Stem van Leiden, een samenwerking met Erfgoed Leiden en Omstreken. Verder spreken we met Pepijn Smit van Stadsgezelschap PStheater, ze bestaan bij de gratie van verhalen. Ook weer in de voorstelling Droomland – muzikale theaterroute 1-17 juni. We praten bij met Sander Pardon (bekend van LEVEN regio Leiden) over zijn bijzondere boek ‘Hier ben ik’. En tenslotte praten we met de immer prudente Rudie Kagie, over zijn nieuwe nog te verschijnen boek Jantjes van Leiden (Presentatie boek Jantjes van Leiden). Luister je mee? Vinden we leuk!

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×