Driessen stopt bij ZZ Leiden

Na drie seizoenen in het eerste team van Zorg en Zekerheid Leiden Basketbal slaat Jan Driessen een andere weg in. De 20-jarige forward geeft de voorkeur aan zijn studie en gaat een divisie lager spelen bij Lokomotief.

Driessen debuteerde onder Eddy Casteels op 17-jarige leeftijd in de hoofdmacht. De 2.01 lange forward werd geroemd om zijn harde verdediging en spelinzicht. Zorg en Zekerheid Leiden had nog een optie op Driessen, maar ziet daar op verzoek van de forward van af.

In drie seizoenen kwam Driessen in totaal 80 keer uit voor Zorg en Zekerheid Leiden. In die duels stond hij 822 minuten binnen de lijnen en was hij goed voor gemiddeld 158 punten.

In samenspraak met Vervaeck gaat Zorg en Zekerheid Leiden Basketball zich nu richten op het formeren van de selectie voor het aankomende seizoen. Mohamed Kherrazi, Floris Versteeg en Jessey Voorn hebben nog een doorlopend contract.

(Foto’s: PR).

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×