Kardashian presenteert ‘The Quardashian’ bij opening Hudson Bar & Kitchen

Tijdens de officiële opening van Hudson Bar & Kitchen in Leiden presenteerde Koen Kardashian een nieuwe gigantische 180 gram wegende Beefburger op quesadilla’s. The Quardashian. Hudson Bar & Kitchen opende gisteren officieel haar deuren aan de Nieuwe Beestenmarkt op de plek waar tot medio vorig jaar café Malle Babbe was gevestigd.

Met een menu vol Amerikaanse klassiekers zoals chili, spareribs, steaks en (vegetarische) burgers biedt Hudson een typisch Amerikaanse keuken. Met stalen scheidingsroosters is een evenwichtige verdeling ontstaan tussen knusse hoekjes en een sfeervolle borrelruimte. De zaak is geschikt voor een romantische date, feestelijke borrels en groepsdiners.

 

 

Hudson Bar & Kitchen
In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen, komende periode opent in Voorschoten vestiging tien, hierna volgen meer steden.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×