Kennismakingsborrel Partij voor de Dieren Voorschoten

De werkgroep van de Partij voor de Dieren Leiden/Voorschoten organiseert op vrijdag 30 juni vanaf 19.30 uur een kennismakingsborrel voor alle Voorschotenaren. De partij wil op termijn ook in de Leidse buurgemeente mee gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen maar nog niet in 2018. “Volgend jaar komt te snel voor ons,” zegt Donald van Doesburg Oosterbaan van de Partij voor de Dieren in Voorschoten. “We zijn tegen de plofkip en dus ook tegen een plofpartij. Langzaam groeien is beter, dus 2022 willen we meedoen.”

Tijdens de borrel die wordt gehouden bij restaurant ’t Eiland van Ome Nick aan de Veurseweg 346 in Voorschoten kijkt de partij terug op de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen en wordt er vooruitgeblikt op een PLAN B voor de toekomst van Voorschoten. Plan B is de naam van het verkiezingsprogramma waarmee de partij bij de Tweede Kamerverkiezingen vijf zetels haalde.

Van doesburg Oosterbaan: “Doel van de kennismakingsborrel is verder om een leuke groep gemotiveerde wereldverbeteraars bij elkaar te halen, en allerlei dier-. natuur en milieuvriendelijke activiteiten op te zetten in Voorschoten. Bijvoorbeeld een vleermuistocht compleet mat BATdetector in het burgemeester Berkhoutplantsoen door IVN natuurgids Dick de Vos die ook gemeenteraadslid  voor de PvdD in Leidne is en een werkbezoek/excursie aan Stiching AAP in Almere waar we niet allleen ‘aapjes gaan kijken’ maar ook een discussiemiddag hebben over de Positieflijst en exoten.

“Niet alleen alle leden maar ook sympathisanten zijn van harte uitgenodigd,” zegt Van Doesburg Oosterbaan: “Neem dus gerust iemand mee! Ook honden zijn welkom; we zijn immers de Partij voor de Dieren”.

Aanmelden voor de bijeenkomst wordt op prijs gesteld. Dat kan per mail bij voorzitter Lucas de Looij van de werkgroep l.delooij@partijvoordedieren.nl.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×