Kleinkunstfestival Amuse in Nieuwplaatz

Op zaterdag 8 juli wordt op het buitenterrein rond Nieuwplaatz het festival Amuse gehouden. “Na eerdere Amuse-borrels is het nu tijd voor de festivaleditie met kunst, theater, dans, poëzie, eten, drinken en vooral veel muziek,” laat organisator Jan Stroomer weten. Op twee podia treden diverse bands en singer-songwriters op. “De line-up is indrukwekkend,” vindt Stroomer om vervolgens inderdaad met een hele reeks grote namen op de proppen te komen: Kraak & Smaak (DJ set), Mitch Rivers, Electric Love, The Stream, Belle of Louisville, Wouter Mol, BoldR, The Avonden en Sunday at Eight.

Verder laten Rosa Allessie & Jamie de Groot hun dans-stuk ‘Telkens Hetzelfde Liedje’ rond de piano zien. Woorden zijn er van Gideon Roggeveen, met dichterlijke vrijheid op de juiste volgorde gezet zoals alleen hij dat kan.

De kaartverkoop is reeds gestart. Early Bird Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.nieuwplaatz.nl, facebook.com/nieuwplaatz en via www.ticketkantoor.nl/shop/amuse.

Amuse is op zaterdag 8 juli van 14.00 uur tot 22.30 uur in Nieuwplaatz aan de Ter Haarkade 1.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×