Zwarte band voor 14-jarig Leids Taekwondo-talent

Afgelopen zaterdag werden in Vianen de nationale zwarteband-examens voor Taekwondo afgenomen. De pas 14-jarige Senna Blansjaar van Taekwondo Vereniging Leiden behaalde daar de 1e Dan (zwarte band). Dat laat een trotse Gerard van den Berg van haar sportschool weten.

Van den Berg heeft nog een reden om trots te zijn. Zelf is hij opgenomen in de Taekwondo Hall of Fame. “Het is een grote eer om hier deel van uit te mogen maken samen met grote namen uit het Taekwondo die wereldwijd veel betekend hebben voor de sport.

De Hall of Fame vertegenwoordigt alle stijlen van het Taekwondo. Op 22 September 2017 is de uitreiking in het Hilton Hotel in New York. Van den Berg is er samen met de wereldkampioen uit 1987, Mandy de Jongh, voor uitgenodigd.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×