(Foto's: Emile van Aelst).

Twibv wint Gouden Pet Festival

De 31e editie van het Gouden Pet Festival is gisteren gewonnen door Twibv. Zij gingen er met de publieksprijs en dus ook de Gouden Pet vandoor. Dear Francis won de juryprijs en 8 Meter Meid werd bekroond met de originaliteitsprijs. Ondanks de regen was het gezellig druk bij de optredens van de veertig straatmuzikanten. Alle muzikanten speelden vier keer een half uur op diverse plaatsen rondom De Nieuwe Rijn en het Hooglandse kerkplein.

Ondanks het mislopen van de Gouden Pet was Dear Francis blij met de juryprijs. Op Facebook reageerde de band met: “We waren al apetrots dat we mee mochten doen en nu hebben we ook nog de jury prijs gewonnen!! Dank jullie wel voor de geweldige organisatie, het was een fantastische dag!! X! Susan”

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×