(Foto's: J.P. Kranenburg).

Indonesische sferen tijdens Midzomernachtfeest in Hortus

In de Hortus botanicus werd afgelopen woensdag traditiegetrouw het Midzomernachtfeest gevierd. Bezoekers konden onder andere genieten van theater, Javaanse Dans, Indonesische verhalen en Aaf Verkade in de vijver. Ook konden ouders hun baby weer fotograferen op de bladeren van de Reuzenwaterlelie. 
Vanwege het Leiden Asia Year en het 200-jarig bestaan van de botanische tuin in Bogor lag er deze editie extra nadruk op Indonesië. Zo bood RelaxPoint Indonesische massages aan en was er een speciaal optreden van Javaanse dansgroep Kuwung-Kuwung. ANAE presenteerde voor deze editie de muziektheatervoorstelling ‘Perkoetoet’, een stuk gebaseerd op verhalen van de Indische oma van Anne.
 Ook was er weer gelegenheid voor kersverse ouders om baby’s te fotograferen op de bladeren van Victoria amazonica, de Reuzenwaterlelie die al sinds 1872 bewoner is van de Victoriakas. Zoals altijd was hier weer veel animo voor.
Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×