(Foto's: Michéle Poels).

Glennis Grace bezoekt Hästens Leiderdorp tijdens jubileumfeest

De Hästens flagship store in Leiderdorp organiseerde vorige week zaterdag ter gelegenheid van hun tienjarig jarig bestaan een groot evenement. Tijdens het besloten feest voor de trouwe clientèle van Hästens werd er een wijnproeverij door de Kasteelhoeve gegeven. Ook trad de formatie Tea For Two op en sloot zangeres Glennis Grace de avond af met een intiem miniconcert.

Glennis Grace werd vooral bekend door haar deelname in 2011 aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’.

Storemanager Richard Bekkens, mede organisator van dit evenement, kijkt terug op een geweldig bruisende avond waar muzikaliteit en goede wijn, de boventoon voerden. Regelmatig organiseert Hästens Leiderdorp unieke evenementen voor de trouwe Hästens klanten maar voor het tienjarig bestaan werd er vorige week extra uitgepakt. “Ludiek, een muzikaal genot maar ook zeker een mooie afsluiter van dit bijzondere jubileum, aldus Richard.”

Michéle Poels sprak na afloop van het optreden met storemanager Richard Bekkens van Hästens Leiderdorp

Hästens Leiderdorp is de enige flagship store in Nederland en biedt een uitgebreid en uniek assortiment Hästens bedden. Hästens unieke concept biedt klanten naast een uitgebreid slaapadvies,  ook de mogelijkheid om proef te slapen in het exclusieve boutique hotel van Ron Blaauw Central Park.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×