Werk van Monique Leliefeld. (Foto: PR).

Zomerzotheid in Museum Voorschoten

Het zomerprogramma deel II van Museum Voorschoten gaat op zaterdag 1 juli van start met de vrolijke expositie ‘Zomerzotheid’. De tentoonstelling wordt om 16.00 uur geopend door Helene Doornebal. 55 Kunstenaars van BplusC Voorschoten laten hun mooiste werk zien.

Druk is het ook in het leslokaal deze weken want daar wordt intensief gebeiteld en gehakt om mooie stukken steen te bewerken. Een homp klei wordt omgetoverd tot een uniek beeld en een schets groeit uit tot een fraai schilderij. Als start beginnen de cursisten met een wit doek en een hoofd vol ideeën. Geleidelijk wordt dat getransformeerd tot mooie lijnen en groeit er iets op dat doek dat ook anderen fascineert.

In Museum Voorschoten komen de groepen keramiek, beelden en schilderen nu samen en ze laten de bezoekers hun mooiste werken zien. De tentoonstelling duurt tot en met 30 juli 2017. Het werk is te bekijken op woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs is vier euro, de Vrienden van Museum Voorschoten hebben gratis toegang.

Cultuur Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×