Op de foto van links naar rechts Hessel Hoekstra, Ahmet Kargin, Marleen Fokke, Isabel Bos, Luuk Voncken en Ben Fraters. (Foto: DWARS Leiden-Haaglanden).

GroenLinkse jongeren kiezen nieuw bestuur

Tijdens de algemene ledenvergadering van DWARS Leiden-Haaglanden hebben de leden gisteren een nieuw bestuur gekozen. Voorzitter Willemijn Kadijk neemt afscheid en wordt opgevolgd door Isabel Bos. De rest van het bestuur bestaat uit Hessel Hoekstra (secretaris), Ahmet Kargin (penningmeester), Marleen Fokke (promotie & ledenwerving), Luuk Voncken en Ben Fraters (allebei algemeen bestuurslid).

“Ik heb er heel erg veel zin in,” meldt de kersverse voorzitter die politicologie in Leiden studeert: “We hebben mooie plannen voor de afdeling die we onder meer willen professionaliseren. Ook willen we veel de samenwerking zoeken met andere organisaties in de regio. En natuurlijk komen er gemeenteraadsverkiezingen aan, dus het gaat een spannende tijd worden.”

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×