Drie hennepkwekerijen opgerold tijdens actiedag drugs van politie

Afgelopen dinsdag hield de politie in Leiden en de regio een speciale actiedag om drugsmisdrijven op te sporen en de overlast waarmee dat gepaard gaat te bestrijden. Op drie plekken werden bij invallen hennepkwekerijen ontmanteld.

In Leiden werden in de wijk Noorderkwartier in een woning twee ruimtes opgespoord die gevuld waren met in totaal 398 hennepplanten. In Katwijk gingen agenten langs bij een aantal personen die hennepplanten in hun tuin hadden gepland. De aangetroffen planten zijn vernietigd. Ook in Hillegom was het raak. De Politie Bollenstreek-Noord trof daar in een woning 270 hennepplanten aan. In de woning werd één verdachte aangehouden.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×