Picknicken zonder hondendrollen in Van der Werfpark

Bezoekers van het Picknick Festival hoeven niet bang te zijn dat ze met hun kleedje in de hondenpoep gaan zitten: iedere zondagochtend start de organisatie met het verwijderen van alle drollen. Het Picknick Festival is nog drie zondagen in juli te vinden in het Van der Werfpark. Afgelopen zondag kwamen er zo’n duizend mensen op het festival af, dat vol staat met foodtrucks, vele optredens, een markt en diverse kinderactiviteiten.

Reanne van Kleef sprak met organisator Bas Schreuder over het Picknick Festival.

De weersvoorspellingen voor aankomende zondag zijn uitstekend. “De weersvoorspellingen zeggen badkleding!”, zegt organisator Bas Schreuder. “25 graden en volop zon. Ik begin alvast met insmeren.”

Iedereen is vrij om eigen eten, drinken en natuurlijk een picknickkleedje mee te nemen. Om de kosten te drukken wordt dit jaar wel een kleine toegangsprijs gevraagd. Bezoekers kunnen voor 5,00 euro naar binnen. Daar krijgen ze dan wel een drankje bij. Kaarten zijn online, bij het festival zelf en bij veel winkels in de binnenstad verkrijgbaar. De toegang voor kinderen is gratis.

“We hebben een leuke actie met onze samenwerkingspartner Leiden is OPEN. Bij de winkels die daar aan meedoen kun je gratis kaartjes winnen. Zeker even gaan kijken dus”, aluds Schreuder.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×