Willy Sorel benoemd als nieuw raadslid Leefbaar Leiden

Donderdagavond Willy Sorel tijdens de raadsvergadering beëdigd tot raadslid voor Leefbaar Leiden. hij neemt voor die partij zitting in de commissies Leefbaarheid & Bereikbaarheid en Onderwijs & Samenleving.

Dhr. Sorel volgt hiermee Tomas Kok van de fractie van Groep Kok op in de Leidse raad. Kok begon in 2014 bij LeefbaarL eiden maar splitste zich al snel af. Sinds medio vorig jaar nam hij wegens ziekte niet meer deel aan de raads- en commissievergaderingen. Afgelopen december liet hij weten dat hij niet meer terug zou keren en begon de zoektocht naar zijn opvolger. Die werd uiteindelijk gevonden in Sorel die met zijn 16e plek lijstduwer was voor Leefbaar Leiden bij de raadsverkiezingen in 2014.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×