Politie zoekt getuigen van woningoverval

De recherche in Leiden is druk bezig met het onderzoek naar vermoedelijk twee personen die afgelopen donderdagmiddag een woning aan de Spreeuwenplaats in de Merenwijk hebben overvallen. Er worden getuigen gezocht.

Even voor 14.00 uur kregen agenten een melding dat de bewoonster was overvallen. Agenten hoorden van de bewoner dat er, vermoedelijk twee, personen de woning waren binnengedrongen. Na de overval verlieten de personen de woning. Of er iets is buitgemaakt, is niet bekendgemaakt.

Wie getuige geweest is van de overval of anderszins informatie heeft die van belang kan zijn, wordt verzocht te bellen met de recherche van de politie Leiden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×