(Foto's: PR).

Jeugddorp dit jaar in het teken van sneeuw en jungle

Over ruim een week gaat Jeugddorp Leiden van start. Van 24 juli t/m 4 augustus kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar weer hutten bouwen, knutselen, toneelspelen, sporten en aan nog veel meer activiteiten meedoen op het Jeugddorpterrein aan de Voorschoterweg in Leiden.

“In de eerste week wordt Jeugddorp omgetoverd tot een ‘Winter Wonderland’ en in de tweede week gaan we op avontuur ‘In het Wild’, vertelt voorzitter Femke Mens van de vorig jaar opgerichte Stichting Jeugddorp Leiden. “In beide weken worden er ook verschillende workshops georganiseerd. Ponyrijden, cupcakes maken, waterraket schieten en nog veel meer.”

Deze editie van Jeugddorp is bijzonder, omdat het dit jaar voor het eerst is dat het zomerkamp voor kinderen uit Leiden en omgeving helemaal door vrijwilligers georganiseerd wordt vanuit Stichting Jeugddorp Leiden.

Jeugddorp is twee weken lang open van maandag tot en met vrijdag. Het hek gaat om 9.00 uur open en het programma eindigt elke middag om 15.30 uur. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch. De kinderen moeten wel zelf eten en drinken meebrengen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×