Jeugddorp dit jaar in het teken van sneeuw en jungle

2

Over ruim een week gaat Jeugddorp Leiden van start. Van 24 juli t/m 4 augustus kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar weer hutten bouwen, knutselen, toneelspelen, sporten en aan nog veel meer activiteiten meedoen op het Jeugddorpterrein aan de Voorschoterweg in Leiden.

“In de eerste week wordt Jeugddorp omgetoverd tot een ‘Winter Wonderland’ en in de tweede week gaan we op avontuur ‘In het Wild’, vertelt voorzitter Femke Mens van de vorig jaar opgerichte Stichting Jeugddorp Leiden. “In beide weken worden er ook verschillende workshops georganiseerd. Ponyrijden, cupcakes maken, waterraket schieten en nog veel meer.”

Deze editie van Jeugddorp is bijzonder, omdat het dit jaar voor het eerst is dat het zomerkamp voor kinderen uit Leiden en omgeving helemaal door vrijwilligers georganiseerd wordt vanuit Stichting Jeugddorp Leiden.

Jeugddorp is twee weken lang open van maandag tot en met vrijdag. Het hek gaat om 9.00 uur open en het programma eindigt elke middag om 15.30 uur. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch. De kinderen moeten wel zelf eten en drinken meebrengen.

Delen
LeidenWalk

2 reacties

  1. Wendy Blizzy

    Het is zo leuk
    Ik heb er ook als kind daar weest. Het is echt sppr. Leuk dat het nog bestaat. Ik heb er een fijne tijd gehad op jeugd dorp.👍

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.