Derde editie Picknick Festival in Van der Werfpark

1

Wie zondag wil relaxen in de zon in een lekker festivalsfeertje, maar geen behoefte heeft aan de soms wel erg heftige optredens van Werfpop, kan ook in het centrum blijven. Voor de derde zondag op rij wordt er in het Van der Werfpark gepicknickt.

Het Picknick Festival heeft ook deze derde editie van 2017 weer allerlei activiteiten om de kinderen bezig te houden, er zijn foodtrucks, barretjes en natuurlijk volop muziek. Op het podium dit keer live optredens van achtereenvolgens The Tibbs, Sofia Dragt, Wouter Maryne, DePlatenautomatiek Leiden en Cas&Gaby.

 

Delen
Zomerbiervaart

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.