Leidse Hout zondag in teken van Werfpop

Zondagmiddag even na 13.00 uur start het eerste optreden van de 36e editie van het leukste gratis festival van minimaal de Randstad. Dat van The Liquid Sun Orchestra. Inderdaad, uit Leiden. De Leidse Hout staat vanaf dat moment in het teken van Werfpop. Tot 23.00 uur.

Eigenlijk staat het park al de hele week in het teken van het muziekfestival, want het opbouwen is al dagen aan de gang. Tientallen vrijwilligers staken de handen uit de mouwen om het terrein klaar te maken voor de meer dan 20.000 bezoekers die ook nu weer verwacht worden.

Hier de printbare versie van het tijdschema.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline