(Foto: VVD Zuid-Holland).

Jeannette Baljeu volgt Van der Sande op als gedeputeerde Zuid-Holland

De VVD-Statenfractie in Zuid-Holland draagt Jeannette Baljeu voor als nieuwe gedeputeerde. Zij volgt Leidenaar Rogier van der Sande op, die benoemd is als dijkgraaf van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Op 13 september zullen Provinciale Staten naar verwachting instemmen met haar benoeming.

Baljeu was zeven jaar lang wethouder in Rotterdam. Daarnaast was zij onder meer vicevoorzitter van het hoofdbestuur van de VVD, voorzitter van de Taskforce OV-studentenkaart Beter Benutten en bestuurslid van de DCMR (Milieudienst Rijnmond). Momenteel is zij directeur van een kennisinstelling in de bouw.

Politiek Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×