(Foto's: AS Media).

Meisje met hoofd vast in hek Leidse Houtschool

Bij de Leidse houtschool aan de Adriaan Pouwstraat is vanmorgen een meisje met haar hoofd vast komen te zitten tussen de spijlen van een hek. Ze kon haar hoofd er wel doorheen steken, maar het lukte haar vervolgens niet meer om er tussenuit te komen.

De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft met hydraulisch gereedschap de spijlen van het hek uit elkaar gebogen waardoor het meisje kon worden bevrijd. Het meisje bleef ongedeerd.

Na de goede afloop gingen de brandweermannen met het meisje mee de klas in om te vertellen wat er was gebeurd. Vervolgens mochten de kinderen de brandweerauto bewonderen en werd een van hen omgetoverd tot echte brandweerman.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×