(Foto: Politie Leiden).

Veel boetes bij snelwegcontroles politie

De politie in Leiden-Noord heeft de afgelopen dagen in een onopvallende auto verschillende controles uitgevoerd op de snelwegen A4 en A44 bij Leiden. Die vallen onder het werkgebied van het Leidse korps. Daarbij is met name gelet op de naleving van gedragsregels door automobilisten.

Het gaat daarbij om zaken als niet handsfree bellen, het niet dragen van de autogordel en gedragingen uit de zogenaamde ergernissen top 10. Bijvoorbeeld bumperkleven, onnodig links rijden, onjuist gebruik van de richting aanwijzer.

Veel mensen bleken het niet zo nauw nemen met die verkeersregels. Ze ontvangen binnenkort post uit Leeuwarden van het CJIB.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×