Bij Hersenz werken mensen met niet-aangeboren hersenletsel ook aan hun fysieke conditie. (Foto: Gemiva).

Zomerprogramma Hersenz van start

Het Zomerprogramma van Hersenz is van start gegaan in regio Leiden. Dit is een uitkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die de behandeling van Hersenz volgen. Nu kunnen zij ook in de zomermaanden leren omgaan met hun hersenletsel.

Het zomerprogramma van Hersenz duurt tien weken. Hierin leren mensen met hersenletsel en hun naasten om te gaan met de ingrijpende veranderingen in hun leven. Zij leren hun energie goed te verdelen en handig om te gaan met bijvoorbeeld vergeetachtigheid, concentratieverlies of moeite met organiseren. Ook werken we aan de fysieke conditie, zodat mensen weer vertrouwd raken met hun lichaam.

Plekken beschikbaar vanaf september
In september starten nieuwe behandelingen in regio Leiden. Er zijn nog plekken beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.hersenz.nl. In Nederland leven 650.000 mensen met beperkingen als gevolg van een CVA, trauma, zuurstoftekort na hartstilstand, hersentumor of andere hersenaandoening. Vaak hebben deze mensen moeite hun leven te organiseren, door problemen met hun geheugen, informatieverwerking, planning en organisatie. Gemiva-SVG Groep biedt voor hen de behandeling van Hersenz aan.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×