(Foto: IVN Regio Leiden).

IVN regio Leiden organiseert Zee-evenement in Katwijk

Op zaterdag 29 juli organiseert het IVN regio Leiden samen met het Natuurcentrum Katwijk voor de eerste keer een Zee-evenement. Een evenement voor het hele gezin over wat er zoal te vinden is in zee, langs de vloedlijn en op het strand.

Er is de hele middag van alles te doen en te zien voor jong en oud. Een greep uit de activiteiten: een kraam met strandvondsten, zeevissen en zeeslakken die te bekijken en te voelen zijn, garnalen vissen, korren, knutselen met schelpen en er zijn verschillende excursies. Voor de jeugd is een speurtocht uitgezet en het Natuurcentrum heeft een tentoonstelling opgezet.

Het Zee-evenement is gratis en voor alle leeftijden en wordt gehouden naast het Natuurcentrum Katwijk bij paviljoen Het Strand. Boulevard Zeezijde 23 in Katwijk ter hoogte van het witte kerkje.

Het Zee-evenement Katwijk duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×