(Foto's: Bram Pater).

Brug bij Arubapad verbindt wijk na jaren met Het Gebouw

Het heeft even geduurd, maar hij ligt er. De gloednieuwe brug die de Surinamestraat bij het Kooiplein verbindt met het Arubapad. Vanmorgen om 5.00 uur is begonnen met het plaatsen van de brug. In de loop van de ochtend was de klus geklaard, de komende periode wordt de omgeving verder ingericht. Ook de stoep moet nog worden aangelegd.

Bram Pater heeft vanuit zijn woning in Het Gebouw een prachtig uitzicht op de werkzaamheden en maakte niet alleen een fotoreportage, maar ook een timelapse video.

Het Gebouw heeft nu, ruim vier jaar na oplevering, eindelijk een logische verbinding met het achterliggende deel van de wijk. Belangrijk voor de bewoners van het noordelijke deel van de wijk, want in Het Gebouw zijn verschillende belangrijke voorzieningen gevestigd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×