Picknick voor komende zondag afgelast

De vierde editie van het Picknick Festival wordt een week uitgesteld. In de maand juli is er dit jaar vier keer op zondag een cultureel programma in het Van der Werfpark tijdens het festival waar iedereen zijn of haar picknickkleedje kan uitspreiden in het gras. Voor komende zondag wordt er echter regen, onweer en windkracht 4 tot 5 voorspeld. “Deze voorspellingen zijn niet het recept voor een Picknick zoals wij dat voor ogen hebben, daarnaast maakt het onweer het ook nog eens gevaarlijk voor onze bezoekers,” aldus organisator Bas Schreuder.

“Gelukkig hebben we de afspraak met de gemeente Leiden dat we mogen doorschuiven in dit soort situaties. Dat betekent dat wij nu op zondag 30 juli de laatste Picknick van 2017 gaan organiseren,” zegt Schreuder. “Mensen die trouwens een kaartje voor aanstaande zondag hebben gekocht, kunnen dat gewoon gebruiken op 30 juli. Wie dan niet kan, moet maar even mailen om het kaartje te retourneren.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×