(Foto: gemeente Leiden).

Kruispunt Gooimeerlaan-Ketelmeerlaan tijdelijk afgesloten

Vanavond om 18.30 uur wordt in de Merenwijk het kruispunt van de Gooimeerlaan met de Ketelmeerlaan afgesloten voor al het verkeer. De gemeente is er bezig met de aanleg van een rotonde. Die werkzaamheden zijn bijna klaar en vannacht en morgen vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats. Morgenavond moet alles klaar zijn en gaat de weg om 21.00 uur weer open.

Maandag wordt begonnen aan de tweede rotonde. Die komt op de kruising van de IJsselmeerlaan en de Zwartemeerlaan / Ketelmeerlaan. De aanleg duurt een week of vier. Gedurende die periode is het kruispunt afgesloten voor auto- en vrachtverkeer.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×