Lage Rijndijk dit weekeinde dicht voor asfalteringswerkzaamheden

Vanavond gaat de Lage Rijndijk om 19.00 uur dicht. De weg wordt dit weekeinde opnieuw geasfalteerd. Maandagmorgen om 5.00 uur gaat de weg weer open. Tijdens de werkzaamheden is de Lage Rijndijk tussen de Herensingel en de Spanjaardsbrug afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De Sumatrabrug en Spanjaardsbrug zijn van zondag 23 juli vanaf 07.00 uur tot en met maandag 24 juli 05.00 uur gesloten voor al het verkeer.

Fietsers worden tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Javastraat en Kooizicht.

Het bedrijventerrein De Waard blijft bereikbaar. Het verkeer wordt via de Sumatrastraat over één rijstrook in twee richtingen geleid. Op zondag 23 juli vanaf 07.00 uur tot en met maandag 24 juli 05.00 uur is het bedrijventerrein alleen bereikbaar via de Trompstraat, Kortenaerstraat en Bontekoestraat. daarvoor wordt de paal in het fietspad tijdelijk verwijderd. Vrachtauto’s zijn niet toegestaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×