(Foto: 112 Sleutelstad).

Zoektocht naar vermiste student levert nog niets op

Er is nog geen spoor van de sinds dit weekeinde vermiste student Youngmin Kwon. De internationale student van Zuid-Koreaanse afkomst kwam zaterdag na een avondje stappen niet thuis. Hij is voor het laatst gezien toen hij rond 4.00 uur op zondagmorgen vanaf de Langebrug naar het Rapenburg liep. Sindsdien is er ook geen enkel contact met hem geweest, waardoor het ergste wordt gevreesd.

De politie heeft vandaag tevergeefs naar Kwon gezocht. Onder meer op en rond het water van het Rapenburg en de Witte Singel. Hoewel tot nu toe niets is aangetroffen, blijft de politie doorzoeken. Dat gaat ook vanavond door.

 

112 Sleutelstad Leiden youngmin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×