(Foto's: ISN Leiden, via Facebook).

Internationale student vermist na avondje stappen

Sinds afgelopen weekeinde wordt de 25-jarige Youngmin Kwon vermist. De internationale student was een avondje uit en vertrok in de nacht van zaterdag op zondag rond 3.30 uur uit discotheek de Next aan de Langebrug om naar huis te gaan. Hij woont in Tuinstadwijk. Daar is hij echter nooit aangekomen. Zijn vermissing wordt gemeld door het International Student Network Leiden. Hij is

Sinds zijn vermissing is er geen enkel contact meer geweest met Youngmin. Via Facebook en Whatsapp-groepen wordt door vrienden en bekenden koortsachtig naar informatie over de student gezocht. In de berichten wordt onder meer gevraagd om uit te kijken in de omgeving van het Rapenburg. Dat zou de logische looproute zijn van de discotheek naar zijn huis. “Rond 4.00 uur is hij voor het laatst gezien toen hij op de Langebrug richting het Rapenburg liep,” zo laat de Leidse politie weten.

Youngmin is  van Zuid-Koreaanse afkomst. hij droeg op het moment van zijn verdwijning beige  shorts, een wit t-shirt en grijze sportschoenen van het merk Nike. Hij is 1.72 meter lang en weegt zo’n 80 kilo.

Wie informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Leiden via 0900-8844. Het zaaknummer is 2017-209207.

Leiden youngmin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×