(Foto: Willem Spaan).

Feest bij de buren: Neightbours Festival bij de Klinkenbergerplas

Alweer voor de vierde keer wordt bij de Klinkenbergerplas in Oegstgeest het Neighbours Festival georganiseerd. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich weer flink vermaken op het festival waar dit jaar maar liefst 16 dj’s draaien op de drie verschillende podia met uiteenlopende dancemuziek.

The Neighbours Festival 2016 – Aftermovie from Neighbours Festival on Vimeo.

House, disco en techno zijn de drie muziekgenres die over het festivalterrein zullen klinken. Wie zin heeft om te dansen tussen het riet of de bomen of uit zijn of haar dak wil gaan in de Disco Dome moet zaterdag 12 augustus beslist naar het Neighbours Festival.

Naast de dj’s zijn er foodtrucks, een pool party area en een heuse Techno Therapeut die er flink op los masseert.

Het festival begint om 13.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

Cultuur Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×