ZZ Leiden coach Paul Vervaeck geeft clinics voor kinderen tijdens de open dag op 10 september. (Archieffoto: Chris de Waard).

Open dag bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball

Zorg en Zekerheid begint op 4 september met het nieuwe seizoen. Een weekje later, op zondag 10 september, houdt de club een Open Dag in de Vijf Meihal waarbij ook de spelers van het nieuwe team worden gepresenteerd.

Het sportieve evenement begint om 11.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Coach Paul Vervaeck en de spelers van het eerste van ZZ Leiden geven een gratis clinic voor kinderen. Alle kinderen die aan die clinic meedoen krijgen bovendien een gratis kaartje voor eerste thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen landskampioen en bekerwinnaar Donar. Dat duel vindt plaats op 7 oktober. Rond de clinic krijgen de kinderen ook een hapje en een drankje aangeboden.

Op de Open Dag worden verder de coaches en spelers voorgesteld. De uitgelezen kans om op de foto te gaan met je favoriete speler of om een handtekening van één of van alle spelers te scoren. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen aan de spelers en de coaches. Tot slot is er ook nog een quiz waarbij allerlei prijsjes te winnen zijn.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×