Sfeervol shoppen tijdens JFK in de Kempenaerstraat

2

Winkelgebied De Kempenaer in Oegstgeest pakt op 1 september flink uit met het evenement JFK. Dat staat voor Jazz, Fashion en Kulinaer. Een gezellige vrijdag met muziek, koopjes en lekkere hapjes en drankjes van 10.00 uur tot 22.00 uur in de Kempenaerstraat en omgeving.

Jazz
Tijdens het JFK-evenement zijn er vanaf twee podia ontspannende jazzdeuntjes te horen. Prima geschikt voor een dansje of gewoon als achtergrondmuziek tijdens het shoppen of eten.

Fashion
Dat shoppen gaat op 1 september extra plezierig. De allerlaatste sale-producten gaan die dag namelijk voor extra lage prijzen over de toonbank op de speciale fashionmarkt. De kraampjes openen om 10.00 uur en worden pas om 19.00 uur weer opgebroken.

Kulinaer
Nadat het winkelen erop zit, gaat het festival nog even door met muziek en hapjes en drankjes.  Culinaire gerechtjes vanaf één euro.

Delen

2 reacties

  1. Meest walchelijkste winkelstraat van nederland was dr met client en werden weggekeken lelijke opmerkingen vlogen ons om de oren om dat mw toevallig beperking heeft dat past natuurlijk niet bij de kouwe kak daar of we niet elders wat konden gaan drinken

  2. Zeer gezellige winkelstraat waar nog kleine ondernemers zitten ondanks de landelijke ketens die ook in deze straat gevestigd zijn.
    Leuk initiatief: jazz fashion kulinaer.

Je bent nu offline