Deze week staat Voorschoten voor de basisscholieren weer in het teken van Bouwdorp Voorschoten. (Foto's: PR).

Bouwdorp Voorschoten in teken van vakantie

Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar in Voorschoten is er de komende week weer Bouwdorp Voorschoten. Vandaag wordt er opgebouwd op het terrein van de ijsbaan bij de Anthonie van Leeuwenhoekkade waar de kinderen de komende dagen extra in vakantiestemming kunnen komen. Dat is dit jaar namelijk het thema van Bouwdorp Voorschoten.

De eerste pallets worden naar de bouwdorp locatie gebracht door sponsor Technische Unie. De spijkers komen van Bouwbedrijf van Stralen en de rijplaten van Roos. Zo doen veel bedrijven een duit in het zakje om Bouwdorp Voorschoten mogelijk te maken.

Honderden kinderen gaan deze week aan de slag met het bouwen van hutten. Ze worden begeleid door tientallen vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Nog niet ingeschreven? Dan kan meedoen dit jaar niet meer, want niet alleen de inschrijving voor bouwdorp zelf is helemaal vol, ook op de wachtlijst voor de populaire activiteit is geen plekje meer vrij.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×