RCL-trainer Stefan Luykx stopt tijdelijk en wordt waargenomen door zijn assistenten. (Foto: J.P. Kranenburg).

Trainer RCL tijdelijk buiten spel

Tweedeklasser RCL uit Leiderdorp zal het voor onbepaalde tijd moeten stellen zonder hoofdtrainer Stefan Luykx. Woordvoerder en teambegeleider Ton Paulides van de voetbalclub uit Leiderdorp heeft dat laten weten.

“De trainer heeft de afgelopen tijd teveel hooi op de vork genomen en wil even pas op de plaats maken. Dit wordt door het bestuur en de stafleden uiteraard gerespecteerd. Zijn taken worden voor onbepaalde tijd waargenomen door assistent-trainer Henk Buyn en Ron Sinteur, allebei geen onbekenden voor de spelersgroep.”

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×