Karate bij Sportcentrum Van Houdt in Leiderdorp is maar één van de vele sporten of sportieve activiteiten waarmee kennis gemaakt kan worden. (Foto: PR).

Sportkennismakingsprogramma start weer in Leiderdorp

Sport Leiderdorp start na de vakantie weer met een uitgebreid kennismakingsprogramma voor een grote hoeveelheid sporten. Het sportservicepunt Voor Leiderdorp en Zoeterwoude heeft in nauwe samenwerking met de sportverenigingen, sportprofessionals en commerciële sportaanbieders een sportkennismakingaanbod gecreëerd voor alle bewoners van Leiderdorp.

Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk en met het enorme aanbod is er volgens het sportservicepunt altijd wel een passende activiteit te vinden. “Een leven lang actief,” is het motto waarmee de Leiderdorpers worden benaderd om in beweging te komen.

Op www.sportleiderdorp.nl staat in de rubriek sportstimulering alle informatie over de cursussen en de inschrijfvoorwaarden. Inschrijven kan online, betalen gaat doorgaans voorafgaand aan de eerste les.

Leiderdorp Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×