(Foto's: AS Media en Politie Leiden).

Booteigenaar gewond geraakt bij brand

Afgelopen middag is de eigenaar van een bootje gewond geraakt bij een brand aan boord. Het vaartuig lag afgemeerd aan de Zijldijk in Leiderdorp toen het mis ging bij het vullen van de benzinetank. Door nog onbekend oorzaak ontstond daarbij brand. Die ging gepaard met meerdere explosies en een fikse rookontwikkeling. Het bootje moet als verloren worden beschouwd.

De eigenaar van het motorbootje liep brandwonden aan zijn handen op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Door de brand liep een naastgelegen boot ook schade op. Omstanders wisten erger te voorkomen door de brandende boot te verslepen.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×