Laatste voorrondes Leids Kampioenschap Stoepranden

1

Zaterdagmiddag  wordt bij Speeltuinvereniging Ons Eiland in de Zeeheldenbuurt een van de laatste voorrondes gehouden van het Leids Kampioenschap Stoepranden dat deze zomer wordt georganiseerd door TOS Leiden. Iedereen die ik de wijk woont of werkt kan meedoen. De start is om 13.30 uur.

De afgelopen zomermaanden waren er al voorrondes bij de buurttuinen van de Sperwerhorst in de Merenwijk en bijvoorbeeld bij speeltuin de Vijf Hoven. Alle winnaars nemen het tegen elkaar op in de finale van het eerste Leidse Kampioenschap Stoepranden dat op 9 september wordt gehouden op het Bevrijdingsplein bij winkelcentrum De Luifelbaan. Die finale begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur is daar eerst nog een extra voorronde.

De winnaars mogen door naar het Nederlands kampioenschap Stoepranden dat op 17 september wordt gehouden in Rotterdam bij de SS Rotterdam. Er wordt dan gestreden om de Gouden Stoeprand.

 

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

1 reactie

  1. Hoewel er alleen kinderen op de foto’s staan, is het voor alle leeftijden. Dus ook al heb je het voor het laatst dertig jaar geleden gedaan, pak de handschoen (bal) op en doe mee.

Je bent nu offline