De komende tijd gaat het rode Kruis Leiden e.o. op zoek naar extra vrijwilligers. (Foto: PR).

Informatieavond nieuwe vrijwilligers Rode Kruis Leiden

Veel mensen kennen ‘Het Rode Kruis’, maar weten niet wat de plaatselijke afdeling allemaal doet. Daarom houdt het Rode Kruis Leiden e.o. een informatieavond voor belangstellenden en mensen die vrijwilliger willen worden. De avond wordt gehouden op maandag 28 augustus a.s., van 19.30 tot ca. 21.00 uur in het gebouw van het Rode Kruis Leiden, Apollolaan 1b in Leiden.

Ook op de vrijwilligersmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten is het rode Kruis aanwezig om vrijwilligers te werven.

Door de snelle groei van evenementen heeft het Rode Kruis dringend behoefte aan extra hulpverleners. Daarom worden de komende twee jaar landelijk 1000 nieuwe vrijwilligers geworven. Ook het Rode Kruis Leiden e.o. versterkt haar team graag met nieuwe gemotiveerde vrijwilligers, die kunnen rekenen op een gedegen opleiding en begeleiding.

De informatieavond geeft een helder beeld van de activiteiten van het Rode Kruis Leiden, de mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan en de opleidingen. Op bijzondere wijze krijgen de deelnemers te zien wat er zoal op het pad van een hulpverlener komt. Ook is er een Meet & Greet met mensen die al vrijwilliger zijn. De avond wordt afgesloten met een hapje, drankje en ruimte voor verdere vragen.

Geïnteresseerd? Kom dan naar de informatieavond. Aanmelden kan per mail via informatieavond@rodekruisleiden.nl.

Leiden Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×