(Foto: PR).

Tuinvereniging Cronesteyn sluit vakantieperiode af met spokentocht

De vakantie wordt bij Tuinvereniging Cronesteyn al jaren traditioneel afgesloten met een grote spokentocht. Een team van dertig vrijwilligers heeft in een week tijd het park tot een gigantische spooklocatie omgebouwd. Even leek het er vrijdagavond op dat de spokentocht niet door kon gaan door hagel, regen en onweer, “Maar gelukkig klaarde het op en kon alles toch doorgaan,” zegt Leo de Vogel. “Vanaf 22.00 uur gingen de 150 deelnemers in groepjes, om de vijf minuten op pad voor de spookroute.”

Er was weer flink uitgepakt, want over een route van vijf kilometer stonden schitterende bouwwerken. De tocht ging over de donkere paden en bossen van het polderpark, waarbij het vaak gebeurde dat een bezoeker van schrik tot zijn knieën in bagger stond. Aan het einde van de tocht, was er bij het eindpunt voor de deelnemers een drankje en hapje en voor de liefhebber warme soep. Ondanks het slechte weer werd de Spokentocht 2017 een groot succes.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×