Wethouder Nanning Mol zette de succesvolle broers zondag in het zonnetje.  In het midden Bastiaan (leeftijdsklasse tot en met 14 jaar) en in het blauwe shirt Lodewijk (t/m 16 jaar) bij TV Forescate. (Foto: PR).  

Jeugdleden Forescate gehuldigd na behalen kampioenschap

Jeugdleden Bastiaan en Lodewijk Weststrate van de Voorschotense tennisvereniging Forescate zijn voor de tweede keer Nederlands kampioen geworden. In 2015 waren ze ook al allebei kampioen in hun leeftijdscategorie.

“Een topprestatie die we natuurlijk niet ongemerkt voorbij mochten laten gaan,” zegt bestuurslid Barbara Brandsen van de tennisclub. “Daarom zijn de broers door de gemeente en Forescate afgelopen zondag gehuldigd op tennispark Forescate.”

 

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×