Zware mishandeling Leidenaar opgelost

De verdachte van de zware mishandeling die op 7 augustus plaatsvond in de Janvossensteeg in Leiden zit achter de tralies. De man, een 40-jarige Hagenaar, meldde zich nadat de politie in het regionale opsporingsprogramma Team West haarscherpe beelden van de dader toonden. Die kwamen van een bewakingscamera van een winkel in de straat waar de man kort daarvoor was geweest.

Op die bewuste maandagmiddag liep het slachtoffer in de Janvossensteeg en werd hij mishandeld door een voor hem onbekende man. Hij kreeg hierbij zo’n harde klap in zijn gezicht dat hij daardoor zwaar letsel aan zijn gebit opliep.

In de uitzending van Team West werden foto´s getoond die afkomstig waren van camerabeelden uit de winkel waar de verdachte binnen was geweest. Op deze foto´s was de verdachte duidelijk in beeld. Kort na de uitzending nam de verdachte telefonisch contact op met de politie en meldde hij zich daarna bij een politiebureau in Leiden.

 

In Team West liet de politie een duidelijk beeld zien van de dader.

De recherche heeft de zaak in onderzoek, maar vraagt mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling, zich nog steeds bij hen te melden via 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×