Terugblik voetbalweekend: Katwijk pakt volle buit, Roodenburg met 0-21 onderuit

Hoe deden de voetbalclubs in de Leidse regio het dit weekend? Iedere week blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl terug op het afgelopen voetbalweekend. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij over de meest opvallende uitslagen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, terug op het afgelopen voetbalweekend.

In de 2e en 3e divisie werd dit weekend alweer de tweede competitiewedstrijd gespeeld. Katwijk staat er van alle regioclubs het beste voor: zij wonnen in de 2e divisie met 0-1 van HFC en zijn daarmee gedeeld koploper. De club kan dit seizoen hoge ogen gooien. Vorig jaar speelde jong-AZ in dezelfde competitie, maar hoorde daar eigenlijk niet tuis. Met een afstand van 20 punten werden ze makkelijk kampioen en was er voor de andere clubs geen eer te behalen. Dit jaar lijkt het een spannende competitie te worden en heeft Katwijk zeker een team om bovenin mee te doen.

Ook in de Hoofdklasse ging dit weekend de competitie van start. De lagere klassen begonnen aan het beker toernooi. De opvallendste uitslag was die van de zondagtak van Roodenburg. De Leidenaren gingen met 0-21 onderuit tegen Esto.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×